Contact Google Klantenservice Nederland voor problemen met Google-producten

Google, een bekend Amerikaans multinationaal bedrijf, is beroemd om zijn producten en services met betrekking tot internet. Het bedrijf werd opgericht door Larry Page door de handen ineen te slaan met Sergey Brin. Google werd opgericht als een niet-beursgenoteerd bedrijf in 1998. De missie van het bedrijf blijkt 'de informatie van de wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken'. Het bedrijf bleek vanaf 2007 meer dan één miljoen servers in datacenters over de hele wereld te hebben. En elke dag (vanaf 2009) bleek het bedrijf meer dan één miljard zoekverzoeken te verwerken met bijna 24 petabytes aan door gebruikers gegenereerde gegevens . Tijdens het jaar 2013 werd Google.NL de meest bezochte site ter wereld.

Producten en services aangeboden door Google Nederland

Ja, het bekendste product van de Google klantenservice is de zoekmachine. Volgens een marktonderzoek dat in 2009 werd uitgevoerd, bleek Google Zoeken de meest dominante zoekmachine te zijn. Naast dit, het bedrijf Google Boeken waarmee de boeken worden gescand en geüpload naar de boekzoekmachine. Een ander belangrijk product van de Google helpdesk is 'Gmail'. De andere productiviteitstools van Google zijn Google Code, Google Drive, Google for Work, Hangouts en Google Agenda. Er is nog een ander product genaamd Google Analytics waarmee webbeheerders hun websites kunnen volgen. Andere producten van het bedrijf zijn Google Play store, Youtube, Google Nieuws, Google Fiber, Google Wave, Google Chrome, Google Chrome OS, Google Wallet, Google+, Google Shopping Express, Google Alerts, Google Camera, Google foto, Google API's, Google Developers en Google Labs.

Hoe kan ik contact opnemen met Google Nederland?

U kunt telefonisch contact opnemen met de ondersteuning van Google Nederland op +44-1213185520. Als u contact wilt opnemen met de klantenservice van Nederland voor vragen over Gmail, kunt u het Gmail Klantenservice telefoonnummer voor contactpersonen gebruiken: +44-1213185520. Voor ondersteuning met betrekking tot Google Store kunt u contact opnemen met de Google helpdesk telefoonnummer +44-1213185520.